tirsdag 5. oktober 2010

Banan-Pecan-Krokan

Hihi. Overskriften rimer, og det gjør jammen meg disse smakene i kombinasjon også! Yummo...
Lagde banan cupcakes sist uke. Kjørte på med min favoritt frosting: IMBC (Italian Merengue Butter Cream) tilsatt hjemmelaget karamellsaus. Mmmmm... Jeg laget karamelliserte pecan nøtter som jeg hakket opp til krokan og dyppet kakene i. Disse var utrolig gode og smakte faktisk best dagen etter! Banankaker har visstnok best av å "sette" seg en dag. Disse skal jeg definitivt lage igjen :)



Red velvet....


Har lenge hatt lyst til å teste den amerikanske klassikeren "Red Velvet Cake", så i dag gjorde jeg det. Fikk ikke så fin rødfarge som jeg ønsket, og synes den var litt kjedelig i smaken. Den er god, men smaker barnebursdag - litt intetsigende lys sjokoladekake. Lagde en creamcheese frosting til som var veldig god, men komboen ble litt  for søt for min smak... Tror jeg får prøve denne varianten i hjemlandet og se what the fuzz is about, for jeg er ikke solgt. Jaja. Jeg har hvertfall testet, og de ser jo fine ut da :)








Cupcake challenge!

Hurra! Jeg skal være med i Scandinavian Chic's cupcake challenge :)
Skal lage cupcakes som skal matche interiøret i Dagnys vakre hjem. Blir kjempespennende! Update følger. Sjekk ut Scandinavian chic i blogg listen lenger ned på siden.
K