tirsdag 5. oktober 2010

Banan-Pecan-Krokan

Hihi. Overskriften rimer, og det gjør jammen meg disse smakene i kombinasjon også! Yummo...
Lagde banan cupcakes sist uke. Kjørte på med min favoritt frosting: IMBC (Italian Merengue Butter Cream) tilsatt hjemmelaget karamellsaus. Mmmmm... Jeg laget karamelliserte pecan nøtter som jeg hakket opp til krokan og dyppet kakene i. Disse var utrolig gode og smakte faktisk best dagen etter! Banankaker har visstnok best av å "sette" seg en dag. Disse skal jeg definitivt lage igjen :)



4 kommentarer:

  1. Halleluja, disse så vanvittig gode ut!!! Hvor vanskelige er de å lage for en amatør, tror du? Har aldri karamellisert nøtter før, jeg... Spørs om jeg må kjøpe en times veiledning hos min konditorguru en dag :-)

    SvarSlett
  2. Heisann! Fant bloggen din gjennom en venn på facebook. Så mye godt du lager. Jeg har også en egen bakeblogg og ble ganske så inspirert av deg.
    Disse muffinsene ser jo bare supergode ut!

    Er det greit at jeg linker til bloggen din? Min bloggadresse er: goodcupcakesgood.blogspot.com

    Ha en fin kveld videre!

    SvarSlett
  3. Hei Caroline. Så hyggelig :) Link i vei!!!

    SvarSlett
  4. Ser underbart gott ut!!!

    M @ Lit de Parade

    SvarSlett