mandag 16. august 2010

Sjokolade og Kaffe? JA TAKK!

Det er en kjent sak at sjokolade og kaffe er en god kombo. 
Jeg har selvfølgelig testet disse sammen i en cupcake - og FOR en cupcake det ble!!! 
Brownie+kaffe-IMBC+hvit sjokolade-krokan= true love <3

Jeg startet med en brownie deig, som er så super enkel og kjapp å lage (trenger bare én bolle og noe å røre med) at det er vanskelig å tro at den kan bli SÅ god!


Fylles som vanlig 2/3 opp i formene, og stekes til de ser sånn ut:









Crispy og krakelerte utenpå og seige og gode inni :) 


Nok en gang er det IMBC (italian merengue butter cream) som redder dagen. ELSKER denne frostingen. Den er mye glattere, bløtere og mildere enn vanlig smørkrem. Dermed kan den være mer i harmoni med kaken i stedet for å overdøve den. Den er ikke i nærheten så søt, og kan smakes til med alt mulig.  I dag ble det altså kaffe. YUM!



Strøssel på toppen er laget av hvit sjokolade som er stekt i ovnen (ja, stekt på en plate til den ble gylden) som er blitt kjølt ned og kjørt i blender til smuler som smaker himmelsk karamell-krønsj :)
Denne blir garantert laget igjen og igjen.....
God mandag!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar