onsdag 4. august 2010

weddingcake part II

Bryllupet er vel overstått, bruden var en hvit drøm, alle hjerter gleder seg. Gratulerer Kristina og Erik. Det var en fantastisk dag!!!
Har lovet oppdatering og bilder av det endelige resultatet... here goes:Jeg endte tilslutt med 100-og-noen marengser som var hullet ut og klare for fyll.
Hadde kokt en rabarbrakompott med rørsukker og litt lavendel.
Fylles i cupcakesene med sprøyte (det er vel vanlig å ha en sånn i skuffen, eller...?)Så tilslutt kom toppingen på. Veldig fornøyd med den. Fant den på selv lørdag morgen (samme dag som bryllupet, så det var litt risky business, men det FUNKA heldigvis...) Den besto av Kremost, yoghurt, smør og masse hvit sjokolade. Ble en perfekt blanding av søtt, salt, syrlig og fett. Fin match til den luftige og friske rabarbra marengsen. Det hele toppes med en liten lavendelblomst. Bryllupet var selvfølgelig gjennomført med lilla detaljer. Nydelig...Til sist var det bare å få herlighetene opp på et 5 etasjers stativ og voila: Weddingcake :)Toppkaken lagde jeg av en vanlig "yellowcake" - hadde liksom "et par" ekstra eggeplommer å bruke opp, så det passet fint. Den var smakt til med litt appelsinblomstvann og ble fylt med den samme kremen som toppet cupcakesene. I stedet for det klassiske brudeparet valgte jeg å pynte med mer lavendel og kjempesøte stjerneskudd-bokstaver. Ble liksom litt show også før kaken skulle spises.Det var kjempegøy og noe nytt jeg ikke har prøvd før. Når det i tillegg ble så vellykket kan det jo ikke bli bedre :) Takk til K&E for at dere tok sjansen og lot meg få frie tøyler til en så viktig oppgave <3

6 kommentarer:

 1. Oj, så fantastisk nydelige de ble! Gleder meg til utfordring!!

  SvarSlett
 2. Takk! Jeg og ;)
  Takker forresten Jimmy for bilder av den ferdige kaken :D
  www.jimmylinus.com

  SvarSlett
 3. Det var et helt fantastisk kunstverk Kaja leverte til vårt bryllup! Jeg fikk tårer i øynene da jeg så kaken - den var utrolig vakker og passet perfekt inn i vårt lilla tema. Kaja er flink på både herlig smak (fin balanse mellom søtt og syrlig) men også de små detaljene som de flotte formene, ekstra høy marengs, lavendelblomst på toppen og endelig presentasjon av kakene. Kaja er en flinkis som jobber iherdig til siste slutt og etter resultatet på vårt bryllup lørdag er jeg redd hun blir svært busy med bestillinger fremover! ANBEFALES!

  SvarSlett
 4. Får helt vann i munnen, jeg! Tror nok at du har funnet din nisje her, Kaja!

  SvarSlett